Hopen, 6570 Smøla
Utgiver: Nordvestnytt AS
Trykk: Polaris Trykk Ålesund
Medlem av Landslaget for lokalaviser.
Nordvestnytt er ei politisk uavhengig lokalavis for Ytre Nordmøre.

E-post til redaksjonen:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


TELEFON:  71 54 44 50            

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Send inn bursdagshilsninger og bilder til oss på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen tirsdager klokka 15.00
 

Brukerkommentarer

De fleste av våre artikler er kommenterbare. Vi ber om at VÆR VARSOM - plakaten følges, og anmoder kommentatorer til å bruke fullt navn. Støtende kommentarer varsles til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

PFU

Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk presseforbund. Organet som har medlemmer fra presseorganisasjonene og fra allmennheten behandler klager mot presseetisk spørsmål.

Vær Varsom

Nordvestnytt arbeider etter Vær Varsom plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen.