SMØLA: «Gla Daga» er et av sommerens høydepunkter både for unge og gamle veiværinger. Til helgen er det på nytt duket for det populære familiearrangementet på Veiholmen.

Det hele starter med revy i Veiholmen Samfunnshus fredag.

— Vi har gleden av å kunne invitere til revy i år. Lokalhelt og skuespillerspire, Magne Pettersen og co er tilbake i full vigør med oppsettingen; «Alt som ikke ble med i fjor», sier leder i Veiholmen velforening Håvard Knutsen.

— Artig med Stand-up i fjor, men det er noe eget med en revy-oppsetning med lokal forankring. Revy og «Gla Daga» hører på en måte sammen, så vi er meget takknemlig for at Magne og de to kompisene Stian Alexander Andreassen og Haakon Lange har tatt på seg denne oppgaven igjen i år. Samme esemble satt opp revy under gla daga i 2015.

SAKEN FORTSETTER UNDER ANNONSEN  

Tillatt for ungdom
Etter revyen er det duket for nok en lokal helt.

— Mr. Lotto, Reidar Buskenes plugger inn platespilleren og snurrer plater etter revyen. I år har vi også gjort det slik at de som er konfirmert har anledning til å delta på arrangementet, sier Knutsen.

Variert program
Lørdag fortsetter arrangementet med familiedag på været. Her blir det salg av mat, aktiviteter for barna, loddsalg, underholdning fra scenen, VM i russiblåskasting og ikke minst havnekonkurranse for å nevne noe.

— Vi er tilbake med den tradisjonsrike havnekonkurransen. Denne gangen med en splitter ny hinderløype. Tidligere har dette vært en stor publikumssuksess og vi er glad for at vi i år kan børste støv av et gammelt konsept, sier Knutsen.

— Her trenger vi lag på 3 personer til å melde seg på i forkant. Lagene er med å konkurrerer om en pengepremie på 5.000,- kroner. Premien må doneres bort til en selvvalgt sak eller organisasjon. Håper på mange påmeldte og et forrykende «Wipe-outshow» i havnebassenget på lørdag. Du kan lese mer om arrangementet på velforeningen sin Facebook-side, samt annonse i lokalavisa, sier Knutsen.

Fra Pub til Pub
På lik linje som i fjor avsluttes helgen med livemusikk på utestedene på Veiholmen.

— Her kan kan man som i fjor, kjøpe kombi-billetter som gir adgang til begge stedene. Vi satser på god live-musikk og topp stemning, avslutter Knutsen.

Les lokale saker fra Aure og Smøla i papirutgaven av Nordvestnytt. 

Abonnerer du ikke på papirutgaven? 

Trykk her for å bestille!

Du kan også kjøpe papirutgaven som eAvis ved å klikke her